malinhellmans

Kategori: Tatuering & Piercing

+ folk slutar aldrig förvåna en

Hej på er! förlåt för dålig uppdatering men han för de mesta varit arg/ledsen denna helg och inte orkar nånting helt enkelt. vad ska man säga? jo folk slutar aldrig förvåna en:).. Igår va jag med Kim och Denise åkte till Erikslund där jag köpte tightsen på bilden ovan. Idag va jag där igen med mamma och köpte en jacka eftersom min har gått sönder :( nu ska jag ner och kolla på film , puss

+ onsdag

hej på er! skola idag, förberedelse inför nationella provet i svenska osv.. just nu myser jag ner mig i sängen med en bra bok vindruvor och cola, myys..

+ onsdag

hej på er! slutade skolan för en halvtimme sen ungefär sitter just nu hemma hos Emelie och väntar på att Maja ska hämta mig. ikväll blir det plugg och skissa lite på min nästa tatuering ..;)

+ plugg

Hej på er, sitter hemma och pluggar inför so prov som jag har i morgon.. går sådär hade gärna gjort annat än detta just nu;) i morgon blir det in till Västerås efter skolan ska köpa en ny tröja och gå runt och kolla lite med Denise. Men nu tillbaka till pluggandet , hörs senare

+ inspiration

Ligger i sängen och lite sådär innan jag ska gå dejta kudden kollade jag igenom weheartit för lite tatuerings inspiration..

Vad tycks om dessa?

Untitled

...

Dreamcatcher tattoo ✨💙

Strapped Up 😁🔫

I want this

ungefär såhär jag ska göra om mitt sjukfula hjärta jag har, fast stjärnorna ska

gå ner över låret och upp över revbenen istället för under naveln... 

alltså ska de bara va stjärnor på ena sidan.

Back tattoo for girls.

Upp